Blog

Mennyibe kerül, hogy helyettünk valaki megtervezze a lakásunk minden szegletét? #álomdolgozó

2023.03.01 11:36
Mennyibe kerül, hogy helyettünk valaki megtervezze a lakásunk minden szegletét? #álomdolgozó

Megosztjuk handras.hu interjúját G.Design Zsákai Gáborral - az #álomdolgozószoba tervezőjével.

AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE mesél a komplett tér - és stíluskoncepcióról, kivitelezési tervekről és arról is, hogyan kapcsolódik hozzánk.

Ér ennyit AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE?

Mennyibe kerül, hogy helyettünk valaki megtervezze a lakásunk minden szegletét? Ráadásul úgy, hogy jobb lesz a végeredmény, mint amire számítottunk?
Nemrég láthattátok a videót az elkészült dolgozószobáról, amiben sokat emlegettem egy bizonyos Gábort, aki nélkül ez a szoba el sem készült volna, vagy ha el is készül, akkor biztosan nem nézne ki ilyen jól. A dolgozó előtt Gábor segített a fürdőszoba és a konyha tervezésében is, Nikivel együtt agyaltak a néha lehetetlen igényeimen, szóval kimondhatatlanul hálás vagyok, ezt mondanom sem kell. Gábor még három éve írt rám, amikor elkészítettem az első videót a házamról, ekkor ajánlotta a fel a segítségét, hogy segít 3D látványtervekkel a ház tervezésében, cserébe csak annyit kér, hogy ha majd minden elkészült, akkor készítsünk egy közös videót. Időközben ő lett az év lakberendezője és a ház is elkészült, jöjjön tehát a videó, amiben átbeszéljük a lakberendezős-belsőépítészes-kiviteli terves témákat.2023.02.22. forrás: https://handras.hu/er-ennyit-az-ev-lakberendezoje/