ÚJ
FISSURE-R HOLLE MICRO QUADRO SPOT MODUL

A modulok a FISSURE ALAPRENDSZER kiegészítő darabjai.
Mennyezetre szerelhető modern, letisztult formavilágú, irányított fényű spot modul 4 fejjel. A fej forgatható és dönthető, maximális szabadságot biztosít az egyedi világítás megtervezéséhez. A funkcionális spot fej 350 fokban elfordítható, 90 fokban dönthető, annak érdekében, hogy megfelelő irány-fényt biztosítson.
Általános világítás kiegészítésére használható fókuszált fény, mely apró tárgyak, felületek kiemelésére használható. Használatát főként a részletek hangsúlyozásához ajánljuk. Ezt a lámpa modult tetszőleges installálhatja a megfelelő irányba fordítva.
A FISSURE rendszer előnye az egyedi tervezés, a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság.
A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Ez az eszköz önmagában nem világítási eszköz, a FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERREL és további modulokkal együtt szerelve alkot világító lámpatestet.
A FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ HOLLE MICRO QUADRO SPOT MODULHOZ FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERT és további modulokat szükséges társítania.

Anyag / Felület
Alumínium/Acél
Méret / Nettó súly
600x50mm/0.5Kg
Üzemi feszültség
220-240V/50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
4 X 2W LED
Védettség
I. ÉVO / IP20
Teljesítmény
4x2W
Fényáram / Fényerősség
4 x 200lm
Színhőmérséklet / CRI
3000K / CRI>90
Vezérlés
Dali
139 700 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről