FISSURE-R NAOMI SZÓRT FÉNYŰ MODUL

A modulok a FISSURE ALAPRENDSZER kiegészítő darabjai.
Felületre szerelhető, modern, letisztult formavilágú, szórt fényű modul. 
Ideális tárgyaló- és étkező asztalokhoz vagy konyhasziget fölé. Vakításmentes fénytere alkalmas általános világítással munkavégzéshez, családi együttlétekhez, étkezésekhez vagy akár főzéshez is.
Beépített led fényforrást tartalmaz, mely egyenletesen oszlatja el a fényt.
A FISSURE rendszer előnye az egyedi tervezés, a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság.
A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Ez az eszköz önmagában nem világítási eszköz, a FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERREL és további modulokkal együtt szerelve alkot világító lámpatestet.
A FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ NAOMI MODULHOZ FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERT és további modulokat szükséges társítania.
Az alaprendszer elemei flexibilisek, azokat telepítheti például folytatólagosan, ami ideális lehet közlekedők világításhoz. Elhelyezheti egymással párhuzamosan, vagy egymásra merőlegesen is. Létrehozhat különböző alakzatokat, pl. U-alakot a nappaliban, X-alakot az étkező felett, T-alakot a konyhában, L-alakot egy sarok megvilágításához.
A mennyezetre szerelhető modulok közül választhat éjszakai jelző fényt, szórt- vagy irányított fényű világítási eszközöket, továbbá jelenlét érzékelővel vagy RTC vezérlővel felszerelt modulokat, vagy akár üres modult is.
A modulok tetszés szerinti sorrendben installálhatók, bekötésük 5 pólusú csatlakozóval történik.
A bekötést kizárólag szakember végezheti!
A dali vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük.
Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL és a KNX Épületautomatikával. Egyéb SMART HOME rendszerek integrálásával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
Olvasson tovább a SMART HOME világítási eszközök előnyeiről ide kattintva: INTELLIGENS VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS
A mylamp webshop kínálatában szereplő lámpatesteket mindig a megrendelő igényeire szabva gyártjuk, a tőlünk elvárható legmagasabb minőségben. A várható gyártási és szállítási határidő 60 nap.
Magyarországon gyártott termék.

Rögzítés
Felületre szerelhető
Anyag / Felület
Alumínium/Acél
Méret / Nettó súly
600x50mm
Üzemi feszültség
220-240V/50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
10W LED
Védettség
I. ÉVO / IP20
Teljesítmény
10W
Fényáram / Fényerősség
600lm
Színhőmérséklet / CRI
3000K/CRI>90
Vezérlés
Dali
97 790 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről