ÚJ
FISSURE-R HOLLE NANO 6 SPOT MODUL

A modulok a FISSURE ALAPRENDSZER kiegészítő darabjai.
Mennyezetre szerelhető modern, letisztult formavilágú, irányított fényű spot modul 6 fejjel. Ezt a lámpa modult tetszőleges installálhatja a megfelelő irányba fordítva.
Minimalista terek számára tökéletes, modern egyszerűség jellemzi. Általános világítás kiegészítésére használható fókuszált fény, mely apró tárgyak, felületek kiemelésére használható.
A FISSURE rendszer előnye az egyedi tervezés, a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság.
A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Ez az eszköz önmagában nem világítási eszköz, a FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERREL és további modulokkal együtt szerelve alkot világító lámpatestet.
A FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ HOLLE NANO 6 SPOT MODULHOZ FISSURE FELÜLETRE SZERELHETŐ ALAPRENDSZERT és további modulokat szükséges társítania.
Az alaprendszer elemei flexibilisek, azokat telepítheti például folytatólagosan, ami ideális lehet közlekedők világításhoz. Elhelyezheti egymással párhuzamosan, vagy egymásra merőlegesen is. Létrehozhat különböző alakzatokat, pl. U-alakot a nappaliban, X-alakot az étkező felett, T-alakot a konyhában, L-alakot egy sarok megvilágításához.
A felületre szerelhető modulok között választhat éjszakai jelző fényt, szórt- vagy irányított fényű világítási eszközöket, továbbá jelenlét érzékelővel vagy RTC vezérlővel felszerelt modulokat, vagy akár üres modult is.
A modulok tetszés szerinti sorrendben installálhatók, bekötésük 5 pólusú csatlakozóval történik.
A bekötést kizárólag szakember végezheti!
A dali vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük.
Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL és a KNX Épületautomatikával. Egyéb SMART HOME rendszerek integrálásával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
Olvasson tovább a SMART HOME világítási eszközök előnyeiről ide kattintva: INTELLIGENS VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS
Magyarországon gyártott termék.


Rögzítés
Felületre / Mennyezetre szerelhető
Anyag / Felület
Alumínium/Acél
Méret / Nettó súly
600x50mm/0,4kg
Üzemi feszültség
220-240V/50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
6x1W LED
Védettség
I. ÉVO / IP20
Teljesítmény
600lm
Színhőmérséklet / CRI
3000K/CRI>90
Vezérlés
Dali
127 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről