ÚJ
FISSURE-S HOLLE PREMIUM SOLO SPOT MODUL

A modulok a FISSURE ALAPRENDSZER kiegészítő darabjai.
Mennyezetbe építhető modern, letisztult formavilágú, irányított fényű spot modul 1 fejjel. A fej forgatható és dönthető, maximális szabadságot biztosít az egyedi világítás megtervezéséhez. A funkcionális spot fej 350 fokban elfordítható, 90 fokban dönthető, annak érdekében, hogy megfelelő irány-fényt biztosítson.
Általános világítás kiegészítésére használható fókuszált fény, mely apró tárgyak, felületek kiemelésére használható. Használatát főként a részletek hangsúlyozásához ajánljuk. Ezt a lámpa modult tetszőleges installálhatja a megfelelő irányba fordítva.
A FISSURE rendszer előnye az egyedi tervezés, a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság.
A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Ez az eszköz önmagában nem világítási eszköz, a FISSURE SÜLLYESZTETT ALAPRENDSZERREL és további modulokkal együtt szerelve alkot világító lámpatestet.
A FISSURE HOLLE PREMIUM SOLO SÜLLYESZTETT SPOT MODULHOZ FISSURE SÜLLYESZTETT ALAPRENDSZERT és további modulokat szükséges társítania.
Az alaprendszer elemei flexibilisek, azokat telepítheti például folytatólagosan, ami ideális lehet közlekedők világításhoz. Elhelyezheti egymással párhuzamosan, vagy egymásra merőlegesen is. Létrehozhat különböző alakzatokat, pl. U-alakot a nappaliban, X-alakot az étkező felett, T-alakot a konyhában, L-alakot egy sarok megvilágításához.
A süllyesztett modulok között választhat éjszakai jelző fényt, szórt- vagy irányított fényű világítási eszközöket, továbbá jelenlét érzékelővel vagy RTC vezérlővel felszerelt modulokat, vagy akár üres modult is.
A modulok tetszés szerinti sorrendben installálhatók, bekötésük 5 pólusú csatlakozóval történik.
A termék elérhető fekete és fehér színben, SOLO ÉS DUO változatban.
A bekötést kizárólag szakember végezheti!
A dali vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük.
Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL és a KNX Épületautomatikával. Egyéb SMART HOME rendszerek integrálásával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
Olvasson tovább a SMART HOME világítási eszközök előnyeiről ide kattintva: INTELLIGENS VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS
Magyarországon gyártott termék.

Rögzítés
Elgipszelhető, süllyesztett
Anyag / Felület
Alumínium/Acél
Méret / Nettó súly
600x50mm/0.5Kg
Üzemi feszültség
220-240V/50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
5W LED
Védettség
II. ÉVO / IP20
Teljesítmény
10W LED
Fényáram / Fényerősség
1000lm
Színhőmérséklet / CRI
3000K / CRI>90
Vezérlés
Dali
63 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről