ÚJ
FISSURE-S ÜRES MODUL

A modulok a FISSURE ALAPRENDSZER kiegészítő darabjai.
Ez az üres modul elem nem világít. Funkciója, hogy tagolja a világító modulokat a lámpatestben.
A FISSURE rendszer előnye az egyedi tervezés, a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság.
A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Ez az eszköz önmagában nem világítási eszköz, a FISSURE  SÜLLYESZTETT/ELGIPSZELHETŐ ALAPRENDSZERREL és további más modulokkal együtt szerelve alkot világító lámpatestet.
A FISSURE SÜLLYESZTETT ÜRES MODULHOZ FISSURE SÜLLYESZTETT/ELGIPSZELHETŐ ALAPRENDSZERT és további süllyesztett modulokat szükséges társítania.
Az alaprendszer elemei flexibilisek, azokat telepítheti például folytatólagosan, ami ideális lehet közlekedők világításhoz. Elhelyezheti egymással párhuzamosan, vagy egymásra merőlegesen is. Létrehozhat különböző alakzatokat, pl. U-alakot a nappaliban, X-alakot az étkező felett, T-alakot a konyhában, L-alakot egy sarok megvilágításához.
A süllyesztett modulok között választhat éjszakai jelző fényt, szórt- vagy irányított fényű világítási eszközöket, továbbá jelenlét érzékelővel vagy RTC vezérlővel felszerelt modulokat, vagy akár üres modult is.
A modulok tetszés szerinti sorrendben installálhatók, bekötésük 5 pólusú csatlakozóval történik.
A bekötést kizárólag szakember végezheti!
A dali vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük.
Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL és a KNX Épületautomatikával. Egyéb SMART HOME rendszerek integrálásával kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.
Olvasson tovább a SMART HOME világítási eszközök előnyeiről ide kattintva: INTELLIGENS VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS
Magyarországon gyártott termék.

Rögzítés
Elgipszelhető, süllyesztett
Anyag / Felület
Alumínium/Acél
Színhőmérséklet / CRI
3000K/CRI>90
Vezérlés
Dali
6 350 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről