ÚJ
FISSURE LECK 240S PRÉMIUM SÜLLYESZTETT LÁMPATEST
Mennyezetbe süllyeszthető, egyedileg tervezhető, letisztult formavilágú, moduláris világítási rendszer - egy flexibilis lámpatest, mely négy FISSURE modulból és egy alaprendszerből áll.
Újszerű megjelenése jól harmonizál minimál stílusú terekkel.

A FISSURE LOCK 240S SÜLLYESZTETT LÁMPATEST az alaprendszeren kívül az alábbi modulokat tartalmazza:
• ELISE 7 DARK LIGHT MODUL
• HOLLE MICRO DUO SPOT MODUL
• ÜRES MODUL
• ELISE 7 DARK LIGHT MODUL
Az ELISE 7 DARK LIGHT MODUL szórt fényt biztosít, mely általános világításra alkalmas.
Az ÜRES MODUL tagolja a világítási képet.
A HOLLE MICRO DUO SPOT MODUL 2 fejes irányított fényű spot modul. A fejek forgathatóak és dönthetőek, maximális szabadságot biztosítva az egyedi világítás megtervezéséhez. Általános világítás kiegészítésére használható fókuszált fény, mely apró tárgyak, felületek kiemelésére használható. Használatát főként a részletek hangsúlyozásához ajánljuk. Ezt a lámpa modult tetszőlegesen installálhatja a megfelelő irányba fordítva. A funkcionális spot fejek 350 fokban elfordíthatóak, 90 fokban dönthetőek, annak érdekében, hogy megfelelő irány-fényt biztosítson.

A FISSURE rendszer előnye a testre szabhatóság, a nagyfokú variálhatóság. A helyiség méreteihez választhatjuk az alaprendszert és a világítási igényhez igazíthatjuk az integrálható modulokat. A lámpatestek tetszőleges mennyiségben és pozícióban helyezhetőek el.
Az alaprendszer elemei flexibilisek, azokat telepítheti például folytatólagosan, ami ideális lehet közlekedők világításhoz. Elhelyezheti egymással párhuzamosan, vagy egymásra merőlegesen is. Létrehozhat különböző alakzatokat, pl. U-alakot a nappaliban, X-alakot az étkező felett, T-alakot a konyhában, L-alakot egy sarok megvilágításához.
A modulok tetszés szerinti sorrendben installálhatók, bekötésük 5 pólusú csatlakozóval történik.
A bekötést kizárólag szakember végezheti!
Ezt a korszerű világítási megoldást ajánljuk modern otthonokba, irodai közegbe és üzlethelyiségekbe is.
A dali vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük. Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL.
A FISSURE LOCK S mennyezetbe építhető lámpacsalád fekete és fehér színben, három különböző méretben, más- más világítási funkciókkal érhető el. Intelligens világításvezérlés mylamp SMART HOME lámpatestekkel.
Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL.
A mylamp webshop kínálatában szereplő lámpatesteket mindig a megrendelő igényeire szabva gyártjuk, a tőlünk elvárható legmagasabb minőségben. A várható gyártási és szállítási határidő 60 nap.
Magyarországon gyártott termék.
Rögzítés
Elgipszelhető, süllyesztett
Anyag / Felület
Acél, alumínium
Méret / Nettó súly
2400x53mm
Üzemi feszültség
220-240V / 50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
beépített fényforrás - 2x10W, 2x5W LED
Védettség
I. ÉVO / IP20
Teljesítmény
2x10W, 2x5W LED
Fényáram / Fényerősség
2x1000lm, 2x 500lm
Színhőmérséklet / CRI
3000K/CRI>90
Vezérlés
Dali
378 714 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről