Blog

MYLAMP by Zengővári - bemutatkozik a gyártó

2021.04.13 21:16
MYLAMP by Zengővári - bemutatkozik a gyártó

Közel 30 éve fejlesztünk és gyártunk lámpatesteket, világítási rendszereket. Építészek, belsőépítészek, villamos tervezők és magánszemélyek álmait, elképzeléseit öntjük formába, és töltjük meg a legjobbnak ítélt műszaki tartalommal.

Munkatársainkkal közösen több ezer lámpatípust készítettünk már el. Hiszünk abban, hogy a projektek során megszerzett sokrétű tapasztalat, a magas szintű szakmai képzettség és a közvetlen, családias légkörben végzett munka együttesen adják azt a végeredményt, amely ügyfeleink megelégedését szolgálja.
Alapelvünk, hogy nincs „problémás vevői igény”, mindenre tudunk, vagy találunk megoldást. A nehéz feladatokban mindig kihívást látunk, addig keressük a megoldást, amíg meg nem találjuk a legjobbat és rugalmasan alkalmazkodunk a folyamatosan változó körülményekhez.Nem ismerünk korlátokat, bármilyen extra, egyedi igényt örömmel megoldunk, és sorozatgyártásra is készen állunk.
Szívvel-lélekkel végezzük a munkánkat. Partnerünkkel mindig azt éreztetjük, hogy nekünk Ő a legfontosabb, és csak neki dolgozunk. A projekteket is ezzel az odafigyeléssel és gondossággal kezeljük: minden lámpatest fontos számunkra, nálunk minden termék mögött egy történet áll.
Folyamatosan követjük a legújabb műszaki fejlesztéseket, kapcsolatban vagyunk a legnagyobb nemzetközi gyártókkal, így minden esetben a lehető legjobb műszaki paraméterekkel állítjuk elő termékeinket.
Nem ismerünk kompromisszumot a végtermékben, nálunk kizárólag a 100%-os minőség fogadható el.
Termékeink fejlesztése és gyártása során szem előtt tartjuk, a minél hatékonyabb hosszú távú fenntarthatóságot.
Végtermékeink kiemelkedő minőségét biztosítják: CE, ISO 9001 (MSZ 28001), ISO 14001, ISO 14040, SWA