JETÉ 40 F FÜGGESZTETT LÁMPATEST

Egyedi tervezésű, vintage stílusú, szórt fényű dekor lámpa.
Ezt a könnyed, légies csillárt főleg hálószobákba, lányos gyerekszobákba, kávézókba ajánljuk, de butik világításként is kiváló.
Elérhető fekete, fehér és króm színben.
A Zengővári Kft. (a Mylamp LIGHT&STYLE és a PURE&SIMPLE LIGHT magyar lámpamárkák gyártója) fontosnak tartja a szakirányú oktatásban való részvételt, ezért kezdett együttműködésbe a KREA Művészeti Iskolával, még 2017-ben. A közös munka során meghirdetett hallgatói pályázatot Mózes Katinka belsőépítész nyerte, aki eddig többet közt grafikával és papírmetszettel is foglalkozott.

A tervező gondolatai a lámpáról: „A felskiccelt terveimet volt balett osztálytársaim mozdulatai inspirálták. Az „Arabesque” és „Jeté” fantázianévre keresztelt, a repülés érzetét keltő, egyedi tervezésű világítótestek karakteres megjelenése, izgalmas formavilága és légiessége elsődleges szempont volt „Az első lámpám” című pályázatra beadott terveim készítése során.”A mylamp webshop kínálatában szereplő lámpatesteket mindig a megrendelő igényeire szabva gyártjuk, a tőlünk elvárható legmagasabb minőségben. A várható gyártási és szállítási határidő 60 nap.

Magyarországon gyártott termék.

Rögzítés
Függesztett
Anyag / Felület
Acél, PMMA
Méret / Nettó súly
D372x450mm / 1,3kg
Üzemi feszültség
220-240V / 50-60Hz
Foglalat / Fényforrás
E27 (max 20W)
Védettség
I. ÉVO / IP20
Színhőmérséklet / CRI
3000K / CRI>90
101 219 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről