Blog

60 napra változott a várható gyártási - szállítási határidő a webshopban
17
Ápr

2024 tavaszától még intenzívebben dolgozunk a mylamp termékkínálatunk fejlesztésén és a Zengővári Lighting egyedi gyártású világítótestek projektre igazításán.

A mylamp webshop kínálatában szereplő lámpatesteket mindig a megrendelő igényeire szabva gyártjuk, a tőlünk elvárható legmagasabb minőségben. 
A várható gyártási és szállítási határidő így 60 napra változott. 

Tervezd meg a világítást - FISSURE SMART HOME lámpatestekkel
A DALI vezérelt FISSURE lámpacsaládot intelligens otthonokhoz terveztük. Világítási eszközeink kompatibilisek a LOXONE OKOS OTTHON RENDSZEREKKEL
Természetes anyagok, élő dekorációk – ez a BIOFIL stílus
28
Febr
A biofília stílusa a fenntarthatóság, természetes anyagok és az esztétikum ötvözésével hozza el lakásunkba a megkönnyebbülést.
 Milyen előnyei vannak a  DALI digitális világításvezérlésnek?
07
Aug
A jelen innovatív és korszerű technológiája, egyéb okos eszközökkel integrálható és épületautomatizáló SMART HOME rendszerekhez is kapcsolható.
Mennyibe kerül, hogy helyettünk valaki megtervezze a lakásunk minden szegletét? #álomdolgozó
01
Márc

Megosztjuk handras.hu interjúját G.Design Zsákai Gáborral - az #álomdolgozószoba tervezőjével.

AZ ÉV LAKBERENDEZŐJE mesél a komplett tér - és stíluskoncepcióról, kivitelezési tervekről és arról is, hogyan kapcsolódik hozzánk.

Social media felületek - kövess minket!
25
Okt

Látogass el közösségi média felületeinkre!

Várunk a Facebookon és az Instagramon.

Vagy tegyél fel kérdéseket, beszélgessünk!

Egyre több szakmai tartalommal várunk!

Világítástervezés 3D vizualizációval - bemutatkozik partnerünk, a G. DESIGN
18
Okt
A belsőépítészeti tervezés során meghatározzuk a lámpatestek stílusát és pozícióját, figyelembe véve a helyiség típusát, a megrendelői szokásokat, és a bevilágítás funkcióját.
Otthonfelújítási támogatás  - lámpák vagy világítótestek beépítésére/cseréjére
28
Szept
A mylamp.hu webshop kínálatában szereplő – fixen felszerelésre kerülő, rögzített beltéri lámpákra, világítótestekre igénybe vehető az állami támogatás (kivéve asztali – és álló lámpák, fényforrások).
ARABESQUE & JETÉ –  DÍJNYERTES LÁMPÁK, MELYEK A REPÜLÉS ÉRZETÉT KELTIK
17
Szept

A Zengővári Kft. fontosnak tartja a szakirányú oktatásban való részvételt, ezért kezdett együttműködésbe a KREA Művészeti Iskolával, még 2017-ben.

A közös munka során meghirdetett hallgatói pályázatot Mózes Katinka belsőépítész nyerte.

PURE & SIMPLE LIGHT 2021- ÚJ WEBSHOP
22
Ápr

Örömmel jelentjük be, hogy több, mint 2 éves szakmai előkészület és fantasztikus munka eredményeként 2021. I. negyedévében végre megnyitott a Zengővári Kft. letisztult formavilágú, professzionális lámpáit értékesítő webshop: www.pureandsimplelight.hu 

PURE & SIMPLE LIGHT  - ÚJ MINIMÁL LÁMPA TERMÉKCSALÁD
14
Ápr
Letisztult formavilágú, modern lámpa család, minimál megjelenéssel - azoknak ajánljuk, akik olyan professzionális világítási megoldásokat keresnek, melyek rugalmasan a projektre és az adott tér igényeire szabhatók.
MYLAMP by Zengővári - bemutatkozik a gyártó
13
Ápr

Közel 30 éve fejlesztünk és gyártunk lámpatesteket, világítási rendszereket. Építészek, belsőépítészek, villamos tervezők és magánszemélyek álmait, elképzeléseit öntjük formába, és töltjük meg a legjobbnak ítélt műszaki tartalommal.